Nieuws

05 december 2023

Sinterklaas op bezoek

Sinterklaas heeft dit jaar weer de tijd gevonden om op zijn verjaardag onze school te bezoeken. Wat was het een feest! Nadat de goedheiligman was aangekomen in een brandweerwagen (!) hebben we hem en zijn Pieten feestelijk welkom geheten op onze school.

Sinterklaas op bezoek
Sinterklaas heeft dit jaar weer de tijd gevonden om op zijn verjaardag onze school te bezoeken. Wat was het een feest! Nadat de goedheiligman was aangekomen in een brandweerwagen (!) hebben we hem en zijn Pieten feestelijk welkom geheten op onze school. In de gymzaal hebben de groepen 1 t/m 4 voor de Sint gedanst en gezongen. En de Sint heeft ons ook weer laten horen hoe muzikaal hij zelf is!

Daarna heeft hij alle groepen hoogstpersoonlijk een bezoekje gebracht. Gelukkig is het grote boek weer terecht, want de Sint was goed op de hoogte. Als verrassing kreeg iedereen nog een cadeautje. De bovenbouw vermaakte zich intussen met het uitpakken van alle surprises. Wat heeft ieder dit jaar ook weer zijn best gedaan om de ander te verrassen. Erg leuk om te zien!

Het was een hele feestelijke dag en we kijken nu al uit naar volgend jaar!


Bekijk fotoalbum ›